Aarden!

Aarden, alsnog een veilige basis creëren voor je kind begint door zelf opnieuw een aardeverbinding aan te gaan, als je dit vanuit je hart initieert herschrijf je als het ware de onveilige codering naar een veilige codering. Wanneer deze veilige codering wortel geschoten heeft wordt dit de vruchtbare voedingsbodem waarin je jouw kind kan laten ervaren dat het veilig is om een binding met de aarde aan te gaan.

Maar ook als je een goede aarding meegekregen hebt kan je die in of door het leven verliezen, dit zie je na trauma’s groot of klein. Verwaarlozing van de aarding zie je bij mensen die ervoor kiezen alleen het hoofd te voeden, alles speelt zich af  in hun hoofd. 

Een mens die geen eigen aarding neer kan zetten kan ook geen eigen energieveld (aura) creëren en onderhouden, zij leven zonder de filterende werking van een aura, hierdoor zijn zij heel kwetsbaar, niets gaat langs hun heen maar alles komt binnen.
Leven zonder aarding is nog niet leefbaar in de wereld van dit moment.

Aarden, jezelf een aarding geven!
Wil je jouw plek in deze wereld innemen dan kan je ervoor kiezen om alsnog een verbinding aan te gaan, alleen JIJ kan die keus maken!
Via een visualisatie ga je een kosmische verbinding aan met moeder aarde, als jij haar vraagt je te ondersteunen zal zij jou vanaf dat moment dragen in dit leven..….
Als je deze visualisatie dagelijks doet zal je dit ook gaan ervaren, je durft te gaan wortelen en door dit wortelen geef je jezelf de basis om een aura(jouw eigen energieveld met filter functie’s) te ontwikkelen en deze daarna te onderhouden.

Initiatie eigen aarding duurt ongeveer 1.30 uur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *