Ik wil me even voorstellen!

Ik ben Roelfke Pos.

Geboren op 18-04-1954 te Eindhoven, NL

Ik heb 2 prachtige dochters die mij ook Oma gemaakt hebben!
Ik woon in het “kleine lemen huis” van Grote Brogel-Peer in België.

 

***Licht*** heb ik al vroeg in mijn leven als thema meegenomen.

Als kleuter leerde ik een lied wat de rest van mijn leven mijn leidraad mocht wezen.
             

Jezus zegt dat hij hier van ons verwacht,
Dat wij zijn als kaarsjes brandend in de nacht,
En hij wenst dat ieder zorgt voor licht en schijn,
Jij in jouw klein hoekje , en ik in t’ mijn!

Ik “wist” dat het om het licht in mijn hart ging wat ik met mijn geboorte meegekregen had, Mijn levenslicht!  Mijn” zijnsrecht” is om geheel vanuit mijn levenslicht te leven.

Ik ben spiritueel begeleidster, mijn thema is: zicht op licht.
In de palliatieve zorg begeleid ik mensen naar het eeuwige licht.
Daarlangs begeleid ik mensen in het zich thuis voelen en weten in deze wereld vol verandering onder de noemer: zicht op jouw licht!
Ik heb de therapeutische healing en reading opleiding gedaan, waarna ik langs mijn vaste baan een eigen praktijk gestart ben.
Ik heb nascholing trajecten gevolgd waarbij ik in aanraking kwam met de healing arts lichtremedy’s, deze worden ingezet als ondersteuning voor ieders proces.
Ik ben toen de therapeutische opleiding gaan volgen om mezelf en anderen hiermee te kunnen ondersteunen.
Tijdens deze opleiding is de ontwikkeling van de lichtremedy’s erg snel gegaan, van persoonlijk proces naar dimensionaal werken, en het verhogen van de huidige  trillingen om de overgang naar de volgende dimensie’s mogelijk te maken, ik heb het mee mogen maken!
Om tot “zicht op jouw licht” te komen heb ik een werkinstrument op basis van de Kabbalah ontwikkeld. Hierin krijg je stapsgewijs zicht op jouw oorspronkelijke kwaliteiten, en hoe dit in te zetten is in je huidige leven. De Kabbalah kan je in de vorm van een groeigroep volgen, maar ook individueel, eventueel zelfs in 1 dag!

Tantra…een leefwijze….?

Ik werk in de palliatieve thuiszorg, en voel me bevoorrecht dat ik hierdoor zo dicht bij de essentie van mijn of het leven kan komen.

Buiten de zorgtaken vraagt elk sterfproces weer…                                                          om vanuit mijn hart…                                                                                                          in het hier en nu aanwezig te zijn….                                                                                en dat…                                                                                                                            is zo fijn…                                                                                                                            Die ervaring versterkt mijn behoefte om mijn leven zo vorm te willen geven…                  hier en nu…                                                                                                                      in en vanuit mijn hart te leven…maar ook vanuit mijn zintuigen… levend en belevend.

 

Inmiddels werk ik niet meer in dienstverband en ben full time ZZP ster.

 

 

 

 

1 gedachte op “Ik wil me even voorstellen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *